بازدید امروز : 3
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 3
بازدید ماه : 16
بازدید کل : 4114
تعداد مطالب : 8
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1
اعتیاد یک بیماری است، و ارتباطی به ضعف اخلاقی و یا تغییرات رفتاری ندارد طب سوزنی کـره ای یا سوجـوک و درمــان بیماریها و زیبایی بدن از طریق کف دست و پا کوچک کردن شکم،لیزر لیپولیز، جراحی کوچک کردن سینه،پروتز سینه،تزریق چربی در صورت آنچه باید در مورد تزریق ژل ,تزریق بوتاکس و میکرودرم ابریژن بدانیدهمه چیز درباره جراحی زیبایی پلک و بالا بردن ابروها ساده ترین و ارزان ترین راه برای از بین بردن چربــی های شکــم ، پهلــو و ران آرایش دائم با متد جدید میکروپیگمنتیشن جایگزیــن تــاتــو (بدون درد و خونریزی)آیا اعتیاد یکی از اعضای خانواده، زندگی شما را به مرز نابودی کشیده است؟ همه چیز درباره جراحی سینــه و شکــم و لیـزر لیـپـولیـــز دستگاه پروتز لب PLPحجم دهنده لب باحفظ فرم طبیعی وبدون تزریق ژل درلب ها آشنایی با انجمن های گمنام 12 قدمی ترک اعتیاد اثر طب سوزنی و روش كت گوت طب چینی با مکمل های غذایی در درمان چاقی همه چیز درباره جراحــی زیبایــی بینی زیبـایی و تناسب اندام
چگونه بدون عمل جراحی زیباترین بینی را داشته باشیم؟
اگه صورت لاغری دارید و می خواهید تپل شوید بخوانید
چطور در طول 3 روز وزن کم کنیم؟
برطرف کردن ریزش مو و رویش مجدد موها با زاندروکس
نوع برخورد گفتاری، فیزیکی و عاطفی با خطاهای فرزندان باید به گونه ای باشد که فرد متوجه خطا و اشتباهش بشود و احتمال برگشت از انحراف هم برود. از این جهت بهتر است برای جبران یا گوشزد خطاها به گونة مستقیم وارد نشویم. برخورد های مستقیم زشتی گناه را می شکند و اگر والدین مصلحت دیدند تا کسی را برای خطا و لغزشی گوشزد کنند، می توانند آن را به طور عمومی در وقت مشترک حضور اعضای خانواده مطرح کنند.
مرور و بازنگری روایات تربیتی نشان می دهد که پیشوایان معصوم ما در تربیت فرزندان خود، از شیوة تنبیه بدنی بهره نمی گرفتند. انس بن مالک می گوید: از 8 سالگی تا 18 سالگی در خدمت نبی اکرم (ص) بودم و در این مدت از آن حضرت تندی، بدگوئی و سرزنش ندیدم. (صالحی شامی، 1414ق: ج7، ص7) وی همچنین می گوید: «چندین سال به پیامبر خدمت کردم اما هرگز مرا دشنام نداد و یکبار هم کتکم نزد!»
البته تهدید به تنبیه بدنی، می تواند در مواردی به عنوان یک راهکار استفاده بشود. ابن سعد از ام سلمه نقل می کند: پیامبر اکرم (ص) خدمتکار خود را به دنبال کاری فرستاد. او خیلی دیر کرد و زمانی برگشت که کار از کار گذشته بود. حضرت فرمودند: اگر خوف و ترس از قصاص خداوند در آخرت نداشتم، تو را با چوب مسواک کتک می زدم. (همان، ج 7، ص 56) چوب مسواک، اگر چه جنبة ترساندن بچه را ندارد اما به بهانه ای، به هدف تنبیه که همان آگاهی دادن و هشدار به نادرست بودن کار است، نائل می شویم.