بازدید امروز : 5
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 5
بازدید ماه : 6
بازدید کل : 4018
تعداد مطالب : 8
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1
اعتیاد یک بیماری است، و ارتباطی به ضعف اخلاقی و یا تغییرات رفتاری ندارد طب سوزنی کـره ای یا سوجـوک و درمــان بیماریها و زیبایی بدن از طریق کف دست و پا کوچک کردن شکم،لیزر لیپولیز، جراحی کوچک کردن سینه،پروتز سینه،تزریق چربی در صورت آنچه باید در مورد تزریق ژل ,تزریق بوتاکس و میکرودرم ابریژن بدانیدهمه چیز درباره جراحی زیبایی پلک و بالا بردن ابروها ساده ترین و ارزان ترین راه برای از بین بردن چربــی های شکــم ، پهلــو و ران آرایش دائم با متد جدید میکروپیگمنتیشن جایگزیــن تــاتــو (بدون درد و خونریزی)آیا اعتیاد یکی از اعضای خانواده، زندگی شما را به مرز نابودی کشیده است؟ همه چیز درباره جراحی سینــه و شکــم و لیـزر لیـپـولیـــز دستگاه پروتز لب PLPحجم دهنده لب باحفظ فرم طبیعی وبدون تزریق ژل درلب ها آشنایی با انجمن های گمنام 12 قدمی ترک اعتیاد اثر طب سوزنی و روش كت گوت طب چینی با مکمل های غذایی در درمان چاقی همه چیز درباره جراحــی زیبایــی بینی زیبـایی و تناسب اندام
چگونه بدون عمل جراحی زیباترین بینی را داشته باشیم؟
اگه صورت لاغری دارید و می خواهید تپل شوید بخوانید
چطور در طول 3 روز وزن کم کنیم؟
برطرف کردن ریزش مو و رویش مجدد موها با زاندروکس
توجه به مفهوم زندگی روزمره و از خودبیگانگی مستتر در آن بیش از دیگران، هانری لوفبور و نظریات او را به خاطر می آورد. لوفبور نظریه خود در این باره را با نقد گرایش های مارکسیستی آغاز کرد، با این دیدگاه که توجه اصلی نقادی ها در جامعه باید متوجه روبناهای فرهنگی جامعه باشد که به اشتباه مصروف روابط تولیدی و اقتصادی آن شده است. او از این راه مفهوم از خودبیگانگی مارکس را به ابعاد اجتماعی و عاطفی زندگی انسان تعمیم داد و زندگی روزمره انسان در جهان سرمایه داری را با دیدگاهی انتقادی نگریست. او جایگاه مصرف و سود آوری، و القا نیازهای کاذب به جای نیازهای واقعی از سوی صنعت فرهنگ در این جامعه را مورد نقد قرار دارد و نشان داد که زندگی روزمره در شهر سرمایه داری چگونه به تکراری ملال آور و کسالت بار تبدیل می شود. در این جامعه انسان ها زندگی هرروزه خود را جایگاه امور پیش و پاافتاده می پندارند، از رسیدن به معرفت واقعی و جامعه انسانی باز می مانند و از هرگونه خلاقیت و شکوفایی دور می شوند. او راه برون رفت از چنین وضعیتی را آشکار کردن توانایی های نهفته مردم برای آن ها می داند. از دیدگاه او زندگی در شهر باید به مثابۀ خلق یک اثر هنری باشد، «اثر» بدان مفهوم که از تکرار و یکسانی (همانند تولید یک کالا) بپرهیزد و یگانه چیزی باشد که برای بار نخست به وجود آمده و دیگر هرگز تکرار نخواهد شد.
در پرونده پیش رو تلاش شده که ابتدا مطالبی ارائه شوند که از دیدگاه جامعه شناسی و فلسفه به مفهوم زندگی روزمره در جهان سرمایه داری پرداخته اند. سپس این مفهوم در ارتباط با مولفه هایی چون زنان، جوانان، مکان ها و پرسه زنی در شهر مورد توجه قرار می گیرد. بازنمایی زندگی روزمره در هنر، چون عکس، از سایر موضوعاتی است که در این پرونده به آن پرداخته شده است.